Ingyenes regisztráció

Kérem az alábbi adatokat adja meg a Napifixes ingyenes regisztrációjához.
Amennyiben @Freemail.hu email címmel regisztrál, elképzelhető, hogy a regisztráció során visszaigazoló leveleket nem kapja meg!
Vezetéknév
Keresztnév
Ország
Irányítószám
Település
Utca, házszám
Telefonszám
Email címe
Felhasználói név
Ideiglenes jelszó
Mielőtt elküldöd az adatokat, ezt feltétlenül olvasd el.

A megadott adatok valóságtartalmáért felelősséget vállalsz, és a feltételek elfogadásával elfogadod és kijelented, hogy saját nevedben jársz el.

Kérem az ingyenes regisztrációt... bepipálásával, a megadott adatok alapján a Napifix.com rendszerébe automatikusan beregisztrálásra kerülsz. Ezt követően rövid időn belül küldeni fogjuk a Te személyes Automata Bevételt Generáló rendszeredet és a saját névre szóló Napifix.com weboldaladat. Ezt a rendszert 60 napig használhatod teljes körűen. A rendszer további használatának a feltételeit a Napifix.com weboldal üzletszabályzatában találod meg.

A Napifix.com weboldaladon (nyílt és zárt felületein) nagyon sok hasznos információt találsz a CrowdBridgeGlobal üzleti ajánlatáról. 60 nap bőven elegendő lesz arra, hogy korrekt információk alapján tájékozódj, hogy nyújt-e számodra bármilyen előnyt a CBG rendszere. A Napifix.com rendszere egy támogatói weboldal és azzal a céllal kapod meg, hogy megfelelő és teljeskörű tájékoztatást kapj a Crowdbrideglobal üzleti lehetőségéről. Ezen regisztrációt követően újabb hírleveleket is fogsz kapni, amelyekben részletesen tájékoztatlak a CBG üzleti modelljéről. A 60 nap alatt rendszeresen fogsz email értesítéseket is kapni a CBG-vel kapcsolatban az info@napifix.com email címről.

Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen fizetési kötelezettséggel!

A Napifix.com weboldal betartja az adatvédelmi törvényi előírásait. Bármi kérdésed vagy észrevételed van, vagy a későbbiekben törölni szeretnéd a Napifix.com regisztrációdat, akkor küldj levelet az info@napifix.com email címre vagy használd a "regisztráció törlése menüpontot". Köszönjük!

Amennyiben a CBG regisztrációt is kiválasztottad, akkor egyeztetni fogok veled, hogy ezt mikor csináljam meg neked vagy a lent található linkre kattintva ezt magad is megcsinálhatod.


CBG regisztrációs link : http://crowdbridgeglobal.com/ref/szaboz