Szabó ZoltánBemutatkozás

Egy különleges online marketing rendszert ajánlok a figyelmedbe a Napifixet.
Ez a rendszer kimondottan a Network marketingre lett kifejlesztve. 
A Network marketing piacon az online marketing megoldások főleg az új ügyfélszerzésre koncentráltak. Sokkal többet tud, mint gondolnád.

Három munkafázisra lehet tagolni a rendszert.

Első          : Új ügyfelek felkutatása és automatikus tájékoztatása
Második    : Profi ügyfélzárás és utógondozás
Harmadik : Hatékony csapatépítés, mentorálás, oktatás és információ átadás

Azaz, a hálózatépítésben felmerülő összes munkafázisban tud segíteni.
Más dimenzióba tudjuk helyezni Network Marketinges munkádat. 

Javaslatom, hogy ingyen regisztrálj be a Napifixbe. A belső felületen további hasznos információkat és segédanyagokat fogsz találni az általad kiválasztott projettel kapcsolatban.

Vadonatúj termékeink
Lava
Az immunrendszer erősítéséhez elengedhetlen a vitaminokban, tápanyagokban gazdag étrend és a napi fizikai aktivitás. A tökéletes választás a természetes összetevők, hatóanyagokban gazdag élemiszerek, étrend-kiegészítők fogyasztása és a szabad levegőn való sport.

A Lava étrend-kiegészítő 7 olyan növényi összetvőt tartalmaz, melyek koncentrált formájuknak köszönhetően, már kis mennyiségben is hozzájárulnak egészségünk fenntartásához, javulásához. A kellemes, friss ízű készítmény szinte doppingolja a szervezetet, feltölti energiával, lendületet ad.

Fokozza az anyagcserét, megelőzi a hiánybetegségeket.

Összetevői:

Homoktövisvelő: több mint 190 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, megvan benne az omega zsírsavak teljes skálája. Természetes formája a szerotoninnak, mely ellensúlyozza a stressz hatásait. Ez a tibetiek által évszázadok óta szent gyümölcsként tisztelt növény, bővelkedik flavonoid- és fitotápanyagokban, melyek egészségvédő szerepe kiemelkedő.

Aloe vera kivonat: gyorsítja és normalizálja az anyagcserét, regenerálja a bélbolyhokat, tisztítja a felszívó felületet.

Ananász sűrítmény:Csökkenti a vér savtartalmát, így segíti a szervezet savbázis egyensúlyának megőrzését, helyreállítását.

Birsalma sűrítmény: Erősíti az immunrendszert és jótékony hatással van a vérszegénységre, mivel számos vitamint, pektint és a tanint tartalmaz. Gazdag A-, B1-, B2-, B6- C-, E- és P-vitaminban, valamint ásványi anyagokban (vas, kalcium, kálium, foszfor, magnézium). Szintén egyedülálló a P-vitamin (citrintartartom) tartalma, ami megelőzheti, vagy segítheti a skorbut, illetve a vérzékenység gyógyulását és a koleszterinszintet is szabályozza.

Őszibarack sűrítmény:magnézium, kálcium, szelén és cink természetes forrása.

Spirulina alga: klorofill és B12 vitamin tartalma kiemelkedő.

Haematococcus pluvialis alga: hatóanyaga az Astaxanthin, mely a legerősebb antioxidáns.

A készítmény nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Adagolás: naponta 2x 20 g önmagában fogyasztva, vagy 150 ml vízben elkeverve
KÁ ár:
5500 Ft / db
Magma
Algákkal dúsított biocéklalevet és kékszőlő sűrítményt tartalmazó folyékony-étrendkiegészítő.

A vérszegénység , más néven anaemia klasszikus tünetei közé tartozik a beteg fáradékonysága, fázékonysága, gyengesége, csökkent teljesítőképessége, ingerlékenysége. A koncentrálóképesség általában romlik, álmatlanság, fülzúgás, látási zavarok, szédülés, fejfájás, ájulás-érzés jelentkezhetnek.

Gyakran fájdalmasan berepedezik a szájzug, nehezen gyógyuló seb alakul ki. A törékeny, lapos köröm, hajhullás, száraz, viszkető bőr, a nyelv égő érzése, a nyelés közben jelentkező fájdalom elsősorban a vashiányos formára jellemző.Az említett tünetek mindegyike, számos más betegség jele is lehet, emiatt a panaszokat együttesen kell értékelni, és gyanú esetén orvoshoz kell fordulni.

Megelőzés- és kezelés esetén kiváló alternatíva a Magma étrend-kiegészítő ital rendszeres fogyasztása. Bio céklalé és kékszőlőlé tartalma természetes forrása a vasnak, mely nélkül nincs oxigénfelvétel a tüdőben, megakad az oxigénszállítás a szervezetben és az oxidáció a sejtekben.A szintetikus vagy mono (vastabletták) formában bejutó vasnak csak maximum 2-8 %-a hasznosul a szervezetben, a többi viszont feldolgozatlanul terheli le a vesét, vagy lerakódik az izületekbe és egyéb szövetekbe, továbbá székrekedést is okozhat. Ezért keressük a természetes vasforrást!

Gazdag antioxidáns hatású (bio)flavonoidokban, melyek a szabad gyököket közömbösítve védelmet nyújthatnak súlyos betegségekkel szemben.

A Spirulina és az Astaxanthin alga erősíti a készítmény antioxidáns tulajdonságát.
Nem tartalmaz hozzáadott cukrot.
Adagolás: naponta 2x 20 g önmagában fogyasztva, vagy150 ml vízben elkeverve
KÁ ár:
5000 Ft / db
Belépés a belső felületre
Email
Jelszó