Szabó ZoltánBemutatkozás

Egy k√ľl√∂nleges online marketing rendszert aj√°nlok a figyelmedbe a Napifixet.
Ez a rendszer kimondottan a Network marketingre lett kifejlesztve. 
A Network marketing piacon az online marketing megold√°sok fŇĎleg az √ļj √ľgyf√©lszerz√©sre koncentr√°ltak. Sokkal t√∂bbet tud, mint gondoln√°d.

H√°rom munkaf√°zisra lehet tagolni a rendszert.

ElsŇĎ          : √öj √ľgyfelek felkutat√°sa √©s automatikus t√°j√©koztat√°sa
M√°sodik    : Profi √ľgyf√©lz√°r√°s √©s ut√≥gondoz√°s
Harmadik : Hatékony csapatépítés, mentorálás, oktatás és információ átadás

Azaz, a h√°l√≥zat√©p√≠t√©sben felmer√ľlŇĎ √∂sszes munkaf√°zisban tud seg√≠teni.
M√°s dimenzi√≥ba tudjuk helyezni Network Marketinges munk√°dat. 

Javaslatom, hogy ingyen regisztr√°lj be a Napifixbe. A belsŇĎ fel√ľleten tov√°bbi hasznos inform√°ci√≥kat √©s seg√©danyagokat fogsz tal√°lni az √°ltalad kiv√°lasztott projettel kapcsolatban.

NAPIFIX, A MUNKAHELYTEREMTŇź

A Napifix legnagyobb elŇĎnye, hogy egy komplett k√©sz rendszert kapsz, aminek haszn√°lata egyszerŇĪ, a gyakorlatban mŇĪk√∂dik √©s anyagilag j√∂vedelmezŇĎ. Tapasztalatom szerint, az √©rt√©kes√≠t√©si ter√ľleteken nagyon sokan ragaszkodnak a r√©gi, 20 ‚Äď 30 √©vvel ezelŇĎtt bev√°lt m√≥dszerekhez. Ez olyan, mintha 40 C¬į melegben k√©zi kasz√°val √°lln√°l neki learatni a b√ļzamezŇĎt. Meg lehet csin√°lni, de nagyon f√°raszt√≥ √©s idŇĎig√©nyes. Sokkal k√∂nnyebb ugyanazt a b√ļzamezŇĎt learatni a John Deere komb√°jnnal. K√©pletes sz√≥lva, a Napifix rendszere lesz a te John Deere komb√°jnod.

Ha az elŇĎbb felsorolt n√©gy ter√ľlet k√∂z√ľl b√°rmelyikkel kapcsolatban √©rdeklŇĎdŇĎ vagy, √©s elŇĎr√©bb szeretn√©l jutni, akkor erre legjobb megold√°s a Napifix, amely egyens√ļlyt teremt a n√©gy t√©ma k√∂z√∂tt. A j√≥ h√≠rem, hogy a Napifix regisztr√°ci√≥ ingyenes! Az elsŇĎ 15 napon ingyen haszn√°lhatod a rendszert. Amennyiben el√©gedett vagy a Napifix tud√°s√°val, akkor jelk√©pes √∂sszeg√©rt tudod tov√°bb haszn√°lni a rendszert.

Fiatal vagy?

Hatalmas helyzeti elŇĎny√∂d van az idŇĎsebb gener√°ci√≥val szemben, hiszen Neked nem kell elmagyar√°zni mit jelent a Facebook, az okostelefon, az Internet √©s az online marketing. √Čleted r√©sz√©v√© v√°lt, hogy szinte mindent online fel√ľleten csin√°lsz. Kommunik√°ci√≥ (chatel√©s), v√°s√°rl√°s (web√°ruh√°zak), t√°j√©koz√≥d√°s (Google), sz√°ll√°sfoglal√°s (Booking, Airbnb), stb.

Fiatalon tipikusan visszat√©rŇĎ probl√©ma a lak√°s √©s a g√©pkocsi k√©rd√©se.
Hogyan induljunk el az √©letben, hogy ne ad√≥sudjunk el egy hitel miatt t√∂bb √©vtizedre? Mi ebben is lehetŇĎs√©get k√≠n√°lunk Neked, nem csak v√°s√°rl√≥k√©nt, de v√°llalkoz√°sk√©nt is! A Napifix-szel az online vil√°gban k√∂nnyed√©n tudod a k√ľl√∂nf√©le lehetŇĎs√©geket aj√°nlani, amivel p√°r √©v alatt ak√°r vagyont teremthetsz.

Haszn√°ld ki az elŇĎny√∂ket, haszn√°ld ki, hogy fiatal vagy!

GYES-EN VAGY?

√Čleted legszebb napjait √©led meg. Gyermekeddel otthon lehetsz √©s minden pillanat√°t √©lvezheted a pici nevel√©s√©nek.
Tudom, n√©ha nem k√∂nnyŇĪ – fŇĎleg amikor keveset tudsz aludni gyermeked miatt, de hidd el, idŇĎsebb korodban ezekre a pillanatokra fogsz igaz√°n visszaeml√©kezni.

Sok édesanya kénytelen hamar visszatérni a munka világába, anyagi okok miatt.
A Napifix rendszerrel naponta egy kis idŇĎ r√°ford√≠t√°ssal ki tudod eg√©sz√≠teni j√∂vedelmedet. Ezen k√≠v√ľl egy fantasztikus k√∂z√∂ss√©ghez is tudsz csatlakozni.

SŇĎt, a Napifix-szel ak√°r azt is megteremtheted, hogy a GYES lej√°rta ut√°n ne kelljen visszamenned munkahelyedre, √©s tov√°bbra is sokat lehess egy√ľtt gyermekeddel k√∂sz√∂nhetŇĎen az otthonr√≥l v√©gezhetŇĎ munka adta lehetŇĎs√©geknek!

Nyugdíjas vagy?

Alacsony a nyugdíjad? Hiányzik a korábbi pörgés, amikor aktív voltál?
Ebben is tud a Napifix seg√≠teni! Az √°ltalunk k√≠n√°lt munkalehetŇĎs√©gekkel meg tudod t√∂bbsz√∂r√∂zni a jelenlegi bev√©teled, √©s egy remek k√∂z√∂ss√©ghez tartozhatsz.

A rendszer haszn√°lat√°hoz semmilyen informatikai tud√°ssal nem kell rendelkezned.
A plusz bev√©telekbŇĎl tudod seg√≠teni gyermekedet vagy unok√°dat, ami egy nagysz√ľlŇĎnek a legnagyobb boldogs√°got jelenti.

A test megöregszik, de a lélek nem. A Napifix csapatához több nyugdíjas is csatlakozott.
K√©pzeld, van olyan 72 √©ves partner√ľnk, aki meg t√≠zszerezte nyugd√≠j√°t a rendszer haszn√°lat√°val!

B√©rbŇĎl, fizet√©sbŇĎl √©lsz?

Magyarországon szinte mindenki elégedetlen a fizetésével.
A Napifix idŇĎt, energi√°t, p√©nzt takar√≠t meg neked.
A rendszer használatával másodállásban tudsz plusz jövedelemhez jutni.
Ak√°r p√°r t√≠zezer, ak√°r t√∂bb sz√°zezer forinttal akarod kieg√©sz√≠teni a fizet√©sed, itt megtal√°lhatod a sz√°modra legide√°lisabb lehetŇĎs√©get.

Munk√°t keresel?

Megtal√°ltad!
Kezdd el haszn√°lni a Napifixet! Ezzel a rendszerrel n√©gy bev√©teli forr√°sod lehet. Nem kell t√∂bb√© ‚Äúegy l√°bon √°llnod‚ÄĚ.
A n√©gy projekt√ľnk t√∂k√©letesen kieg√©sz√≠ti egym√°st √ļgy, hogy az emberek √©let√©ben leggyakrabban felmer√ľlŇĎ k√©rd√©sekre ny√ļjt val√≥s megold√°sokat.

Eg√©szs√©g + Nyelvtanul√°s + G√©pkocsi + P√©nz√ľgyek.

Mindek√∂zben Te d√∂nt√∂d el, hogy mennyi idŇĎt sz√°nsz a munk√°dra, a saj√°t fŇĎn√∂k√∂d lehetsz!
Haszn√°ld a Napifix rendszer√©t, √©s √©p√≠ts fel egy eur√≥pai szintŇĪ j√∂vedelmet!

Passzív jövedelmet szeretnél?

Ez a jövedelem típus, ami elengedhetetlen lesz nyugdíjas korodban, és amit aktív korodban kell megoldanod. Ne akkor kezdd el a kutat ásni, amikor szomjas vagy!

A Napifix ide√°lis megold√°sokat k√≠n√°l neked egy kiemelkedŇĎ passz√≠v j√∂vedelem el√©r√©s√©hez.
Sokan legyintenek a passz√≠v j√∂vedelem hallat√°n – “Ez olyan MLM-es dolog!”

Itt sokan tévednek és becsapják magukat.

Passz√≠v j√∂vedelem az a bev√©tel, ami a jelenlegi munkav√©gz√©seden fel√ľl folyamatosan k√©pzŇĎdik.
Ennek megval√≥s√≠t√°s√°ra sz√°mos lehetŇĎs√©g van. A lak√°skiad√°st√≥l kezdve (alb√©rlet, Air BNB) a tŇĎzsd√©z√©sen √°t a kriptovalut√°kig, megtakar√≠t√°sokig vagy a kamatos kamat elv√©nek kihaszn√°l√°s√°ig.

Az MLM rendszerekben mindenkinek, kezdeti tŇĎke n√©lk√ľl is lehetŇĎs√©ge van, hogy munk√°ja r√©v√©n passz√≠v j√∂vedelme keletkezzen.

N√©zd v√©gig a Napifix rendszer √°ltal k√≠n√°lt lehetŇĎs√©geket!

Téged melyik érdekel?
Eg√©szs√©gtudatoss√°g, pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ term√©kek
Pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ m√©reganyagmentes term√©kek, megfizethetŇĎ √°ron, azoknak, akiknek fontos az eg√©szs√©g√ľk megŇĎrz√©se vagy visszaszerz√©se. Ha fontos sz√°modra, hogy odafigyelj magadra, ne keress tov√°bb!
ONLINE NYELVTANUL√ĀS
HAT√ČKONYAN
Amennyiben olyan megold√°st keresel, amivel olcs√≥n, hat√©konyan, a saj√°t temp√≥dban tanulhatsz nyelvet, nyelveket, akkor itt a helyed! Online angol, n√©met, spanyol, francia √©s orosz nyelvoktat√°s, amely tov√°bbi idegen nyelvekkel bŇĎv√ľl. Mindezt egyben egyhelyen, egy√∂sszeg√©rt megkapod.
G√ČPKOCSI, RENDK√ćV√úL KEDVEZŇź FELT√ČTELEKKEL
Soha nem volt ilyen egyszerŇĪ, hogy hozz√°juthass √°lmaid g√©pkocsij√°hoz! Felejtsd el a banki hiteleket √©s munk√°ltat√≥i igazol√°sokat. Most hihetetlen kedvezŇĎ havid√≠j√©rt √ľlhetsz bele az √°ltalad kiv√°lasztott aut√≥ba.
Bevezetés alatt
Bel√©p√©s a belsŇĎ fel√ľletre
Email
Jelszó