Szabó ZoltánBemutatkozás

Egy különleges online marketing rendszert ajánlok a figyelmedbe a Napifixet.
Ez a rendszer kimondottan a Network marketingre lett kifejlesztve. 
A Network marketing piacon az online marketing megoldások főleg az új ügyfélszerzésre koncentráltak. Sokkal többet tud, mint gondolnád.

Három munkafázisra lehet tagolni a rendszert.

Első          : Új ügyfelek felkutatása és automatikus tájékoztatása
Második    : Profi ügyfélzárás és utógondozás
Harmadik : Hatékony csapatépítés, mentorálás, oktatás és információ átadás

Azaz, a hálózatépítésben felmerülő összes munkafázisban tud segíteni.
Más dimenzióba tudjuk helyezni Network Marketinges munkádat. 

Javaslatom, hogy ingyen regisztrálj be a Napifixbe. A belső felületen további hasznos információkat és segédanyagokat fogsz találni az általad kiválasztott projettel kapcsolatban.

NAPIFIX, A MUNKAHELYTEREMTŐ

A Napifix rendszere otthon végezhető munkát kínál neked, amit akár főállásban, akár mellékállásban is végezhetsz. Rögtön hozzáteszem, hogy nem egy hagyományos bejelentett munkaviszonyra. hanem inkább egy saját vállalkozásra gondolj. A világ folyamatosan változik. Külföldön sokan nem munkahelyre járnak be dolgozni, hanem a saját otthonunkból végzik el feladataikat. A Napifix különlegessége, hogy négy olyan projekt harmóniáját teremtette meg, ami minden ember életében kiemelt szerepet tölt be:

A Napifix legnagyobb előnye, hogy egy komplett kész rendszert kapsz, aminek használata egyszerű, a gyakorlatban működik és anyagilag jövedelmező. Tapasztalatom szerint, az értékesítési területeken nagyon sokan ragaszkodnak a régi, 20 – 30 évvel ezelőtt bevált módszerekhez. Ez olyan, mintha 40 C° melegben kézi kaszával állnál neki learatni a búzamezőt. Meg lehet csinálni, de nagyon fárasztó és időigényes. Sokkal könnyebb ugyanazt a búzamezőt learatni a John Deere kombájnnal. Képletes szólva, a Napifix rendszere lesz a te John Deere kombájnod.

Ha az előbb felsorolt négy terület közül bármelyikkel kapcsolatban érdeklődő vagy, és előrébb szeretnél jutni, akkor erre legjobb megoldás a Napifix, amely egyensúlyt teremt a négy téma között. A jó hírem, hogy a Napifix regisztráció ingyenes! Az első 15 napon ingyen használhatod a rendszert. Amennyiben elégedett vagy a Napifix tudásával, akkor jelképes összegért tudod tovább használni a rendszert.

Fiatal vagy?

Hatalmas helyzeti előnyöd van az idősebb generációval szemben, hiszen Neked nem kell elmagyarázni mit jelent a Facebook, az okostelefon, az Internet és az online marketing. Életed részévé vált, hogy szinte mindent online felületen csinálsz. Kommunikáció (chatelés), vásárlás (webáruházak), tájékozódás (Google), szállásfoglalás (Booking, Airbnb), stb.

Fiatalon tipikusan visszatérő probléma a lakás és a gépkocsi kérdése.
Hogyan induljunk el az életben, hogy ne adósudjunk el egy hitel miatt több évtizedre? Mi ebben is lehetőséget kínálunk Neked, nem csak vásárlóként, de vállalkozásként is! A Napifix-szel az online világban könnyedén tudod a különféle lehetőségeket ajánlani, amivel pár év alatt akár vagyont teremthetsz.

Használd ki az előnyöket, használd ki, hogy fiatal vagy!

GYES-EN VAGY?

Életed legszebb napjait éled meg. Gyermekeddel otthon lehetsz és minden pillanatát élvezheted a pici nevelésének.
Tudom, néha nem könnyű – főleg amikor keveset tudsz aludni gyermeked miatt, de hidd el, idősebb korodban ezekre a pillanatokra fogsz igazán visszaemlékezni.

Sok édesanya kénytelen hamar visszatérni a munka világába, anyagi okok miatt.
A Napifix rendszerrel naponta egy kis idő ráfordítással ki tudod egészíteni jövedelmedet. Ezen kívül egy fantasztikus közösséghez is tudsz csatlakozni.

Sőt, a Napifix-szel akár azt is megteremtheted, hogy a GYES lejárta után ne kelljen visszamenned munkahelyedre, és továbbra is sokat lehess együtt gyermekeddel köszönhetően az otthonról végezhető munka adta lehetőségeknek!

Nyugdíjas vagy?

Alacsony a nyugdíjad? Hiányzik a korábbi pörgés, amikor aktív voltál?
Ebben is tud a Napifix segíteni! Az általunk kínált munkalehetőségekkel meg tudod többszörözni a jelenlegi bevételed, és egy remek közösséghez tartozhatsz.

A rendszer használatához semmilyen informatikai tudással nem kell rendelkezned.
A plusz bevételekből tudod segíteni gyermekedet vagy unokádat, ami egy nagyszülőnek a legnagyobb boldogságot jelenti.

A test megöregszik, de a lélek nem. A Napifix csapatához több nyugdíjas is csatlakozott.
Képzeld, van olyan 72 éves partnerünk, aki meg tízszerezte nyugdíját a rendszer használatával!

Bérből, fizetésből élsz?

Magyarországon szinte mindenki elégedetlen a fizetésével.
A Napifix időt, energiát, pénzt takarít meg neked.
A rendszer használatával másodállásban tudsz plusz jövedelemhez jutni.
Akár pár tízezer, akár több százezer forinttal akarod kiegészíteni a fizetésed, itt megtalálhatod a számodra legideálisabb lehetőséget.

Munkát keresel?

Megtaláltad!
Kezdd el használni a Napifixet! Ezzel a rendszerrel négy bevételi forrásod lehet. Nem kell többé “egy lábon állnod”.
A négy projektünk tökéletesen kiegészíti egymást úgy, hogy az emberek életében leggyakrabban felmerülő kérdésekre nyújt valós megoldásokat.

Egészség + Nyelvtanulás + Gépkocsi + Pénzügyek.

Mindeközben Te döntöd el, hogy mennyi időt szánsz a munkádra, a saját főnököd lehetsz!
Használd a Napifix rendszerét, és építs fel egy európai szintű jövedelmet!

Passzív jövedelmet szeretnél?

Ez a jövedelem típus, ami elengedhetetlen lesz nyugdíjas korodban, és amit aktív korodban kell megoldanod. Ne akkor kezdd el a kutat ásni, amikor szomjas vagy!

A Napifix ideális megoldásokat kínál neked egy kiemelkedő passzív jövedelem eléréséhez.
Sokan legyintenek a passzív jövedelem hallatán – “Ez olyan MLM-es dolog!”

Itt sokan tévednek és becsapják magukat.

Passzív jövedelem az a bevétel, ami a jelenlegi munkavégzéseden felül folyamatosan képződik.
Ennek megvalósítására számos lehetőség van. A lakáskiadástól kezdve (albérlet, Air BNB) a tőzsdézésen át a kriptovalutákig, megtakarításokig vagy a kamatos kamat elvének kihasználásáig.

Az MLM rendszerekben mindenkinek, kezdeti tőke nélkül is lehetősége van, hogy munkája révén passzív jövedelme keletkezzen.

Nézd végig a Napifix rendszer által kínált lehetőségeket!

Téged melyik érdekel?
Egészségtudatosság, prémium minőségű termékek
Prémium minőségű méreganyagmentes termékek, megfizethető áron, azoknak, akiknek fontos az egészségük megőrzése vagy visszaszerzése. Ha fontos számodra, hogy odafigyelj magadra, ne keress tovább!
ONLINE NYELVTANULÁS
HATÉKONYAN
Amennyiben olyan megoldást keresel, amivel olcsón, hatékonyan, a saját tempódban tanulhatsz nyelvet, nyelveket, akkor itt a helyed! Online angol, német, spanyol, francia és orosz nyelvoktatás, amely további idegen nyelvekkel bővül. Mindezt egyben egyhelyen, egyösszegért megkapod.
PÉNZÜGYI LEHETŐSÉGEK, OKOS MEGOLDÁSOK
“A gazdagság jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.” Woody Allen – A megvalósításra több különleges pénzügyi megoldást kínálunk Neked, amelyből ki tudod választani a számodra ideális lehetőséget.
GÉPKOCSI, RENDKÍVÜL KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL
Soha nem volt ilyen egyszerű, hogy hozzájuthass álmaid gépkocsijához! Felejtsd el a banki hiteleket és munkáltatói igazolásokat. Most hihetetlen kedvező havidíjért ülhetsz bele az általad kiválasztott autóba.
Bevezetés alatt
Belépés a belső felületre
Email
Jelszó